Smarte hjelme

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Cykelstativ til anhængertræk

Cykelstativ til anhængertræk

Cykelstativ til anhængertræk

Tag din cykel med overalt, uden nogen begrænsninger.

Cykelstativ til anhængertræk

Tag din cykel med overalt, uden nogen begrænsninger.

MovaNext Vision Plus

Cykelstativet kan belastes op til 60 kg og er derfor velegnet til transport af to elcykler og passer til de fleste modeller og størrelser. MovaNext Vision Plus er let at montere på trailerkoblingen og med en ekstra fodpedal kan holderen vippes, så du har adgang til bagagerummet, selvom stativet er i brug.

Nem at opbevare

Med integrerede håndtag er MovaNext Vision Plus nem at løfte, og det kompakte design gør det nemt at opbevare stativet i bagagerummet eller garagen.

Sikker at bruge

Du kan låse cyklerne og stativet med separate, integrerede låse. Nøglen til rammeklemmen er den samme som låsen på stativet, så du behøver kun én nøgle. Stativet er udstyret med tåge- og baklygter, justerbare hjulstøtter og quick-release fastgørelser til hjulene. Der er god plads mellem cyklerne. Som ekstraudstyr kan du købe en specialdesignet læsseskinne, der giver dig mulighed for at rulle tunge el-cykler ind på stativet.

MovaNext er designet og monteret i Holland. Vores viden om cykelstativer startede allerede i 1997 og i 2014 introducerede vi et helt nyt MovaNext produkt – det mest kompakte og letteste elcykelstativ på markedet.

Interesseret i at blive forhandler?

Vi er nu ved at opbygge et forhandlernetværk i alle de nordiske lande. Er dette interessant for dig?