Smarte hjelme

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Cykelstativ til anhængertræk

Cykelstativ til anhængertræk

Sikkerhed på en ny måde

Normale hjelme skal beskytte dig, når uheldet er ude. Livall-hjelmene tager sikkerheden et skridt videre – de forhindrer ulykker og sender automatisk en SMS, hvis uheldet alligevel er ude.

Sikkerhed på en ny måde

Livall-hjelmene tager sikkerheden et skridt videre – de forhindrer ulykker og sender automatisk en SMS, hvis uheldet alligevel er ude.

Livall-hjelmene har smarte funktioner tilpasset forskellige behov

Alle Livall-hjelme har faldsensor og mulighed for automatisk SOS-alarm. Øvrige funktioner med lys, lyd og stemme varierer fra model til model.

EVO21

En allround hjelm, der er velegnet til forskellige typer cykling. Denne hjelm har lys med 360° dækning – vidvinkel for- og baglygter, der dækker 270˚, blinklys og automatiske bremselys. EVO21 har ikke funktioner til lyd og tale. Fjernbetjening, der fastgøres til styret.

C20

Dette er hjelmen, der er velegnet til både cykler og el-scootere. Du får øget synlighed i trafikken med lygterne på bagsiden af hjelmen. Lav vægt – nem at tage med overalt. C20 har ikke funktioner til lyd og tale. Ingen fjernbetjening.

BH51M Neo

Dette er en hjelm, der er velegnet til både normale cykler, el-scootere, skating og ridning. Lys på både for- og bagsiden af hjelmen. Blinklys og automatiske bremselys. Funktioner til lyd og tale gennem indbyggede højtalere og mikrofon. Fjernbetjening, der kan fastgøres til styret.

BH62 Neo

Den perfekte hjelm til træningsture og dem, der holder høj fart til og fra arbejde. Lys bag på hjelmen – blinklys og automatiske bremselys.
Funktioner til lyd og tale gennem indbyggede højtalere og mikrofon. Fjernbetjening, der kan fastgøres til styret.

MT1 Neo

Denne hjelm er optimeret til dem, der kan lide mountainbike. Lys bag på hjelmen – blinklys og automatiske bremselys. Funktioner til lyd og tale gennem indbyggede højtalere og mikrofon. Fjernbetjening, der kan fastgøres til styret. Aftagelig skærm.

RS1

Hjelmen, der er udviklet til brug på alpine pister eller til topture på ski eller snowboard. Funktioner til lyd og tale gennem indbyggede højtalere og mikrofon. Denne hjelm har ikke lysfunktioner. Ingen fjernbetjening, men store betjeningsknapper på hver side af hjelmen.

Sikkerhedscertificering