Smarte hjelme

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Cykelstativ til anhængertræk

Cykelstativ til anhængertræk

Smarte hjelme

Normale hjelme skal beskytte dig, når uheldet er ude. Livall-hjelmene tager sikkerheden et skridt videre – de forhindrer ulykker og sender automatisk en SMS, hvis uheldet alligevel er ude.

Smarte hjelmer

Våre hjelmer tar sikkerheten et steg lengre – de forebygger ulykker og sender automatisk varsel hvis ulykken likevel inntreffer.

Det er Livalls nyttige, smarte og livreddende funktioner

Antallet af funktioner varierer fra model til model

Smart lys

Lygterne bag på hjelmen bliver til bremselys, når hjelmen registrerer en kraftig opbremsning. En lyssensor tænder automatisk lyset, når omgivelserne bliver mørke. Blinklysfunktionen styres via fjernbetjeningen på styret.

Faldsensor og SOS-alarm

Hjelmen har en automatisk faldsensor og sender en sms med din præcise GPS-position til 3 numre efter eget valg i tilfælde af en ulykke. Du kan annullere beskeden inden for 90 sekunder efter afgivelsen. Derudover er der en SOS knap, som du kan bruge. Disse funktioner har reddet adskillige liv.

Fjernbetjening og stemmestyring

LIVALL-funktionerne er designet til at blive brugt med en fjernbetjening til styret eller stemmestyring, så du kan holde begge hænder på styret. Brugernes sikkerhed er førsteprioritet.

Lyd uden ørepropper

Indbyggede stereohøjttalere sørger for din sikkerhed, mens du cykler. Du kan lytte til musik, tale i telefon eller bruge Walkie-Talkie-funktionen – uden at skulle blokere ørerne med ørepropper.

Tal med andre

Besvar telefonopkald med et enkelt klik på fjernbetjeningen og få klar lyd begge veje med indbyggede højttalere og en vindafskærmet mikrofon. Du kan nemt kommunikere med de andre ved hjælp af Walkie-Talkie-funktionen, når du cykler i en gruppe.

Automatisk tænd/sluk og tyverialarm

Hjelmen slukkes automatisk, når hjelmen frakobles telefonen, og den er i hvile i 15 minutter. Den tænder igen, når du flytter den. Når hjælmen er tilsluttet og afstanden mellem hjelm og telefon overstiger 15 mtr, udløses en alarm i både hjelm og telefon.

Lav vægt – sikker konstruktion

Hjelmens konstruktion og brug af højkvalitets amerikansk EPS-skum og polycarbonat gør disse hjelme både lettere og sikrere.

Nylonremmen, med pålidelig trækstyrke, vil ikke blive forvrænget af vand eller sved.

Sikkerhedscertificering