Smarte hjelme

Smarte hjelmer med nyttige og livreddende funksjoner
Cykelstativ til anhængertræk

Cykelstativ til anhængertræk

Find den rigtige hjelmstørrelse

Livall cykelhjelme kan tilpasses til at sidde perfekt på de fleste. På justeringshjulet bagerst på hjelmen kan du justere den den sidder perfekt. Hvis du er i tvivl om du skal købe medium eller large, kan du følge guiden herunder..

Sådan måler du dit hoveds omkreds

Brug et målebånd og mål omkredsen af ??dit hoved. Sørg for, at målebåndet er vandret og placeret direkte over dine øjenbryn. Ligger du imellem to størrelser, er det ofte klogt at vælge den større. Grunden til det er, at du så også har plads til et pandebånd eller en hjelmhue til de kølige dage. Alle Livall hjelme har en justeringsskrue på bagsiden af ??hjelmen, så du kan justere den, indtil den sidder perfekt. 

Sådan skal hjelmen sidde 

En cykelhjelm der bruges forkert beskytter dig ikke optimalt. Beskyttelse af panden og tindingerne er særlig vigtig, da de fleste slag mod hovedet sker der. Hjelmen skal sidde tæt, men ikke ubehageligt stram. Brug justeringsskuren bagpå og juster hageremmene, så hjelmen ikke kan bevæge sig bagud, fremad eller hænger skævt. Skulle du falde, og hjelmen støder, skal den udskiftes. Selv næsten usynlige skader kan betyde, at hjelmen ikke beskytter godt nok i en ulykkessituation. 

Certificering

Vores hjelme har flere certificeringer – herunder CE og EN 1078, som er det europæiske krav for hjelme godkendt til skøjteløb og cykling.

Interesseret i at blive forhandler?

Vi er nu ved at opbygge et forhandlernetværk i alle de nordiske lande. Er dette interessant for dig?